06 – 22 94 61 23 info@fransjanssencoaching.nl

Over Frans Janssen

Je persoonlijke coach voor professionele groei

Mijn jarenlange ervaring als HR Manager in combinatie met mijn achtergrond in coaching stellen mij in staat mensen op persoonlijk en/of zakelijk vlak vooruit te brengen. Dit alles doe ik vanuit een grote belangstelling in mensen.

Mijn doel is om jou opnieuw te inspireren en te activeren. Door het gesprek aan te gaan met de juiste vragen, help ik je op weg naar nieuwe inspiratie en inzichten, hierdoor ben je beter in staat jouw persoonlijke doelen te realiseren.

 

Mijn kracht

De kracht van mijn coaching zit in het snel en effectief helpen van (senior) managers, medewerkers én vaak de organisatie om een oplossing te vinden voor een specifieke situatie of probleem. Mijn kracht zit in mijn professionele coachingskwaliteiten in combinatie met mijn jarenlange HR ervaring in een internationale omgeving. Ik weet wat moderne, sterk veranderende organisaties verlangen van hun managers en medewerkers. Ik weet hoe managers en medewerkers zich graag willen ontwikkelen om zo een meer stabiele en duurzame werkrelatie te kunnen creëren en in stand te houden, met behoud van de juiste energie én met plezier in het werk.

 

Businesscoach

Als HR Manager, HR Business Partner en mentor in een internationale organisatie was ik jaren actief in het begeleiden en coachen van managers en medewerkers tijdens hun loopbaan. In die tijd heb ik veel mensenkennis en business ervaring opgedaan, waar ik nu als zelfstandige coach veel profijt van heb. Deze kwaliteiten kan ik nu inzetten om jou verder te helpen. Als geen ander weet ik dat organisaties continue veranderen en dit ook verlangen van hun mensen. Managers en medewerkers kunnen hierbij vaak een helpende hand gebruiken om zo voor zichzelf een meer stabiele en duurzame werkrelatie te kunnen creëren.

Geaccrediteerde Certified Personal Coach

Vandaag de dag kan en mag iedereen zich ‘coach’ noemen. Ik ben van mening dat de echte waarde wordt toegevoegd door degenen die over een officiële erkenning en voldoende ervaring beschikken.

Ik heb onlangs met succes een 2-jarige geaccrediteerde Certified Personal Coach (CPC) opleiding gevolgd. Deze opleiding is aangesloten bij de Association for Coaching (AC) in de UK. Deze accreditatie is te vergelijken met de ICF (US) en de EMCC (Europa).

Met het ‘accredited diploma in coach training’ bij de AC heb ik, bij het begeleiden van mensen, het hoogste niveau van coaching bereikt. Dit geeft aan dat deze CPC-opleiding een zeer intensief en diepgaand opleidingsprogramma is. Naast ruime werkervaring is mijn coaching dus gestoeld op de professionele kennis en methodiek van een van de meest vooraanstaande instituten op dit gebied.

‘Werken vanuit je sterkte biedt ongekende mogelijkheden”

Frans Janssen